Dopřejte cestujícím zážitek z lahodné kávy Nespresso

29.10.2018, 12:30, Auto-Bus.cz

   Nabízíme možnost dodávky a instalace profesionálních kávovarů Nespresso do Vašich vozidel. Vynikající káva Nespresso, výborný poměr mezi kvalitou kávy a nákupní cenou, profesionální kávovary s jednoduchou obsluhou v kombinaci s elegantní ale praktickou zástavbou do autobusu. To je dobrý základ pro nabídku vynikajícího kávového zážitku pro Vaše cestující.


 

Společnost Nespresso patří k leaderům na trhu s kávou. Nabízí širokou nabídku kvalitní kávy, která je zpracovávána, balena a distribuována k zákazníkům s maximalní péčí. V nabídce kávy pro profesionální přístroje, naleznete 13druhů kávy s typickým aroma a vynikající chutí. Kávy jsou rozděleny podle stupně intezity a velikosti šálku. Kompletní nabídku a přehled kávy naleznete na webových stránkách společnosti Nespresso Professional ZDE.

 

Proč zvolit profesionální přístroje Nespresso? Přístroje s pokrokovou technologií pro výrobu kávy, nabízejí jednoduché ovládání, vynikající kvalitu zpracování a rychlost při přípravě kávy. Z našich zkušeností Vám můžeme vřele doporučit přístroje GEMINI CS203.

Kávovar Nespresso GEMINI CS203, je vybaven  systémem dvou extrakčních hlav kteté umožňují přípravu dvou různých nápojů současně. Obsluha kávovaru vybírá pouze vhodnou velikost šálku a stiskem jediného tlačítka spustí výrobu kávy. Dle velikosti je káva připravena cca za 15-40 vteřin. Protože má kávovar dvě zcela nezávislé hlavy, připravíte za 40 vteřin dvě největší kávy Lungo. Na kávovaru připravíte výborné Ristretto, Expresso nebo největší Lungo. Pokud potřebujete pouze horkou vodu na čaj, ani toto není problém. Jediným stiskem tlačítka lze ovládat středovou trysku pro horkou vodu. Můžete nechat jednorázově napustit plný kelímek nebo si vodu dávkovat dle vlastní potřeby. Kávovar funguje poloautomaticky, tzn. kávovou kapsli je nutné pouze vložit. Po přípravě kávy vyhodí kávovar použitou kapsli do odpadového košíku.

 

Detailní technickou specifikaci kávovaru naleznete ZDE.

 

A právě samotná káva a kávové kapsle je to nejdůležitejší. Kvalitu kávy Nespresso je možné ocenit právě díky hliníkovým laminovaným kapslim do kterých je káva po umletí zabalena. Kapsle znemožňují přístup světla vzduchu a vlhkosti. Tím zůstává uchovaná čerstvost a aromata, které se projeví až při přípravě Vašeho šálku. 

 

 

 

Přístroj obsahuje dvě 3litrové nádržky pro každou hlavici. Znamená to tedy, že na jedno naplnění připravíte více jak 40 největších nápojů Lungo nebo ještě větší množství nápojů Expresso nebo Ristretto. Vodu můžete doplnit z běžné PET-lahve pouze dolitím přes horní odnímetelné víko, nebo lze nádobky jednoduše celé vyjmout. Pokud by Vám takový system doplňování nevyhovoval, je možné napojit kávovar na čerpadlo a 35l zásobník vody v zavazadlovém prostoru autobusu. Z naší zkušenosti doporučujeme spíše doplnění vody pomocí PET-lahve. Takovým způsobem udržíte vysokou kvalitu podávané kávy.

  

Kávovar Vám do vozidla nainstalujeme pomocí boxu FRENZEL FOB822. Instalaci lze provést jak do zcela nového vozidla, tak do vozidla které je již v provozu. Plně homologizovaný box umožňuje pevné a bezpečné umístění kávovaru, současně je ale možné kávovar jednoduše demontovat. Při otevření slouží přední dvírka jako jednoduchý pult umožňující práci s kávovarem a přípravu nápojů. Ve spodní části jsou čtyři oddělené prostory sloužící k uložení kávy, kelímků a příslušenství. Přední dvířka jsou vybaveny zámkem, takže je možné kávovar a příslušenství bezpěčně uzamknout. 

 

Více fotografií z instalace do vozidla naleznete na našich stránkách ZDE.

 

A jak může celá dodávka vypadat? Po prohlídce vozidla Vám připravíme přesnou cenovou nabídku. Kompletní instalace do vozidla zabere jeden až dva pracovní dny (dle specifikace Vašeho vozidla). Připravíme Vám účet u společnosti Nespresso ČR (kávu si objednáváte přímo u výrobce dle Vaší spotřeby), zaškolíme obsluhu vozidla, po instalaci předvedeme fungování celého systému, dodáme zdarma vzorky kávy....uvaříme si společně první kávu...

 

Zaujala Vás tato nabídka? Máte jakékoliv dotazy? Prosíme kontakujte nás.

 
« Zpět


Diskuse: "Dopřejte cestujícím zážitek z lahodné kávy Nespresso"
Datum: Jméno: Komentář:
- Žádné komentáře -
Přidat komentář | Zobrazit všechny komentáře